BIT rangiran u najnovijem LEGAL 500 EMEA izdanju za 2021. godinu

BIT Advokatska kancelarija s ponosom objavljuje da je Legal 500, kao jedan od najprestižnijih svetskih pravnih direktorijuma, i ovog puta prepoznao advokatsku kancelariju Baklaja Igric Tintor kao jednu od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji u najnovijem izdanju izdanju Legal 500 EMEA (za Evrupu, Srednji Istok i Afriku).

BIT je rangiran u oblastima Rešavanja sporova, Prava nepokretnosti i gradjenja, Poslovnog prava, Korporativnog prava i Spajanja i Akvizicija.

Ovim putem želimo da zahvalimo našim klijentima za učešće u istraživanju i njihovim pažljivim preporukama. Njihova svedočenja su najveća motivacija za naš tim.
‘Njihov tim je veoma upućen, vizionarski nastrojen, fokusiran, prihvata svaki izazov, i uvek pronalazi najbolje rešenje za klijenta.‘
‘Uvek imaju širu sliku na umu, unapred predviđaju potencijalne prepreke i predlažu različite pravce rešavanja.‘
‘Tim ima aktivan i konstruktivan pristup pregovorima, a koordinacija između članova tima je izvrsna.‘
‘U svakoj prilici njihova usluga je savršena što dovodi do uspešnih rezultata. Iskreno cenim sav njihov rad, profesionalnost, stručnost i pristupačnost i nikada pre nisam sreo tim koji pruža tako kompletnu uslugu.‘

Legal 500
Legal 500 rangira vodeće advokatske kancelarije širom Evrope i sveta, u više od 150 jurisdikcija, sa sveobuhvatnim programom istraživanja koji se svake godine revidira i ažurira kako bi približio najsavremeniju viziju globalnog tržišta pružanja pravnih usluga. Kako navodi Legal 500, rangiranje se zasniva na nizu kriterijuma, sa ciljem da se istaknu timove iz prakse koji pružaju najsavremenije i inovativne savete korporativnom tržištu. Istraživanje se zasniva na povratnim informacijama od strane više od 300,000 klijenata širom sveta, prijavama advokatskih kancelarija i intervjuima sa vodećim advokatima iz prakse, kao i timu istraživača koji imaju neprevaziđeno iskustvo na pravnom tržištu.

Saznajte više na Legal 500 web stranici

21 Apr 2021